Projectleider/Adviseur Sportprojecten

Newae houdt zich bezig met het adviseren over en ontwerpen van projecten in de buitenruimte, alsmede het opstellen van beheer- en beleidsplannen en projectmanagement en heeft vestigingen in Veghel, Utrecht, Diemen en Maastricht.

Opdrachtgevers van Newae zijn gemeenten, waterschappen, zorg- en onderwijs instellingen, projectontwikkelaars, retailbedrijven en aannemers. Newae is gecertificeerd volgens ISO 9001:2008 en de CO2-prestatieladder niveau 3. Momenteel zijn er zo’n 25 medewerkers werkzaam die in een grote mate van zelfstandigheid aan projecten werken.

Functieomschrijving

Als projectleider/adviseur sportprojecten ben je verantwoordelijk voor de begeleiding en technisch-inhoudelijke advisering van projecten op het gebied van sportterreinen en sportaccommodaties. Je fungeert als spil in integrale projectvraagstukken die betrekking hebben op het ontwerp, de realisatie en het beheer en onderhoud van sportvoorzieningen, golfbanen en recreatieterreinen. Qua projecten kun je onder andere denken aan de advisering rondom het ontwerp en de realisatie van kunstgrasvelden, de revitalisering van sportparken en de begeleiding van UAV-gc contracten.
In de functie van projectleider/adviseur sportprojecten stel je beheerplannen op en ben je verantwoordelijk voor bestekken, begrotingen en planningen, waaraan je zo nodig ook een inhoudelijke bijdrage levert. Daarnaast ben je betrokken bij haalbaarheidsstudies en lever je met je expertise op het vlak van sportvoorzieningen belangrijke input voor complexe integrale projecten.

De verschillende werkzaamheden vinden plaats vanaf initiatief tot en met de oplevering en het beheer van de diverse sportprojecten. Dit betekent dat je voortdurend overleg voert met verschillende stakeholders.

Functie-eisen

We zijn op zoek naar een gedreven HBO’er civiele techniek of cultuurtechniek met 3 tot 10 jaar relevante werkervaring in het sporttechnische werkveld. Je hebt feeling met de advieskant van een ingenieursbureau en je ziet het als een uitdaging om in verschillende fases van een project te werken, in opdracht van verschillende opdrachtgevers. Verder heb je ervaring met ontwerpwerkzaamheden en de RAW en UAV-gc systematiek.

Vestigingen

Newae Bilthoven
Rembrandtlaan 26-A
3723 BJ Bilthoven
 +31(0)30 232 30 90

Newae Veghel
Poort van Veghel 4933
Postbus 501, 5460 AM Veghel
 +31(0)413 24 66 01

Newae Diemen
Dalsteindreef 141
1112 XJ Diemen
 +31(0)85 018 65 32

Newae Maastricht
Stationsplein 8-K
6221 BT Maastricht
 +31(0)43 820 03 23