icon-close-black

In opdracht van de gemeente Culemborg werken wij aan een vierjarig renovatieproject van verschillende sportaccommodaties. We voeren deze opdracht uit in een bouwteam, waarin we samenwerken met de gemeente Culemborg en aannemersbedrijf Van Wijlen. Newae vervult in dit team de adviseursrol.

Onderdeel van dit project is het aanleggen van twee kunstgrasvelden bij voetbalvereniging Focus ‘07, die de voormalige natuurgras wetravelden vervangen. Sportpark Focus ’07 grenst aan een woonwijk. Daarom is het extra belangrijk dat de communicatie met omwonenden soepel verloopt en iedereen tijdig van informatie wordt voorzien.

Waarom werken in een bouwteam?

Er is gekozen voor een bouwteam omdat het project over meerdere jaren loopt. Werken met een bouwteam heeft het voordeel dat alle partijen vanaf het begin betrokken zijn bij de planvorming, waardoor de specialistische kennis van iedere betrokkene goed benut kan worden. Dit komt de kwaliteit ten goede. Een bouwteam maakt het ook mogelijk om sneller te schakelen dan wanneer gewerkt wordt volgens een traditioneel bestek.

Collin Stolwijk
Wethouder
“Als gemeente kun je dit soort prachtige complexen niet in je eentje realiseren. Daar heb je goede partners voor nodig”
Jeroen van de Ven

Heb je een vraag?

Neem dan direct contact op met Jeroen.

+31 (0)6 533 231 79