icon-close-black

Kwaliteitsbeoordeling

Actueel onderhoudsplan

Op basis van kwaliteitsbeoordelingen kan een goede afweging worden gemaakt voor de uitvoering van onderhoudswerkzaamheden in de openbare ruimte. De beoordelingen geven inzicht in de huidige kwaliteit van het areaal en vormen de basis voor het opstellen van Meerjarige Onderhoudsplannen. Door het jaarlijks uitvoeren van een her inspectie houden we het MJOP up-to-date en heeft u elk jaar een actueel onderhoudsplan.

Riolering

Nog te vaak merken we dat riolen in goede staat vervangen worden omdat dit wordt aangegeven door het systeem. Dat kan slimmer. We hebben in Nederland een goede systematiek voor het inspecteren van riolen met bijbehorende normen. Het interpreteren van die data kan echter beter. Wij kijken met praktijkkennis naar riolen en hebben geen belang bij het resultaat. Zo besparen wij geld wat ingezet kan worden voor de uitvoering van betere ideeën.

Weginspecties

Wij denken dat er ook meer te halen is uit weginspecties. Wij voeren zowel globale als gedetailleerde inspecties uit volgens de CROW-richtlijnen. Geschikt voor het vullen van uw database en voor het opstellen van onderhouds- en renovatieplannen. Daarnaast geven we ook advies op maat over de toe te passen onderhoudsmaatregelen. Deze visualiseren we, zodat in één oogopslag te zien is wat, waar en wanneer er iets staat te gebeuren. Zo maken we ramingen op basis van de werkelijke maatregelen en niet op basis van kengetallen.

"Wil je meer weten? Maak dan vrijblijvend een afspraak."
Rik Bouten
06 836 533 78

Delen

Rik Bouten

Heb je een vraag?

Neem dan direct contact op met Rik.

+31 (0)6 836 533 78